Német nyelvtanfolyam élménybeszámolók

„Az iskolában nem tanultam németet eddig. Úgy jött az ötlet a nyelvtanulás iránt, hogy két évig dolgoztam Svájcban és utána szerettem volna rendesen megtanulni. Szeretem a német nyelvet, bár elég bonyolultnak tartom.
Az Euro Nyelviskolával nagyon jól jártam. Szerintem mind időben és pénzben is megfelelő. Örülök, mert nagyon jó a csoport és a tanárnő is. Magy vagyok elégedve a tanítás menetével. Rendszerezettek az órák és felkészült a tanárnő is. acéljaimnak a német nyelvvel remélhetőleg elérem. Eddig a képességeimhez képest sokat tanultam és fejlődtem. Bízom benne, ha folytatom a tanfolyamot sikeres nyelvvizsgát tehetek.”

Horváth Henrietta

 

„A gimnáziumban négy évig tanultam németet, ám ez alatt a négy év alatt nem nőtt a szívemhez a nyelv. Túlságosan sok energiát nem  fordítottam rá, így a nyelvvizsgát is másik nyelvből tettem. Évekkel később, a diplomámat már kezemben tartva rájöttem, hogy hiba volt a németet elhanygaolni.
Így kerültem az Euro Nyelviskolába, ami már elsőre nagyon szimpatikusnak tűnt, hiszen rengeteg nyelvtanfolyam közül lehetett válogatni, amelyetek nagyon hó áron kínálnak. Eldöntöttem, hogy beiratkozom egy német kezdő nyelvtanfolyamra. Kicsit tartottam tőle, hogy a félintenzív tanfolyam fárasztó lesz, hiszen egész délutánokat rá kell szánni. Az első óra azonban nagyon pozitív csalódást okozott, hiszen az nagyon jó hangulatban és nagyon hamar eltelt. Már több mint 10hete járok ide és még mindig élvezem az órákat.
Egy nagyon kedves tanárnőt kaptunk, akinek velem is sikerült nem csak megértetnie, hanem megszerettetnie a német nyelvet. A tanfolyammal maximálisan elégedett vagyok, mivel az állandó házi feladatok és rendszeres számonkérések ösztönöznek arra, hogy lelkiismeretesen felkészüljek az órákra. Elszántan készülök a középfokú nyelvvizsgára, ami, most biztos vagyok benne, hogy a tanfolyam segítségével sikerülni is fog!”

Pál Kutas Nikolett

 

„Amikor megszületett bennem az elhatározás, hogy elkezdek németet tanulni, keresgélni kezdtem a lehetőségeket, és úgy döntöttem, hogy számomra a legmegfelelőbb lenne egy nyelviskola keretén belül megtenni ezt.
Keresgéltem az interneten és az euro Nyelviskola mellett döntöttem, mivel kedvezőnek találtam az árakat, és az adott információk alapján érthető volt számomra, hogy egy tanfolyam 100 órában mit nyújt, milyen szintre lehet eljutni.
Azóta már túl vagyok az első 100órán, és mostmár tudom, hogy jó döntést hoztam. Meg vagyok elégedve az oktatás színvonalával, örülök, hogy a nyelvtani szabályokat magyar nyelven tanuljuk, illetve a tankönyv „hiányosságait” a tanárnő különböző segédanyagokkal pótolja, ami nagyban megkönnyíti az otthoni tanulást. Az órák elég színesek, érdekesek, a hangulat jó, nem feszéjezett.
Mindent összevetve szerintem jó ütemben haladok a kitűzött cél felé. A tanfolyamot hatékonynak tartom és biztos vagyok benne, hogy meghozza a várt eredményt.”

Jeremiásné Fekete Katalin