Olasz nyelvtanfolyam élménybeszámolók

„Elégedett vagyok a tanfolyammal.  Az időpont nekem tökéletesen megfelelő, mivel a munka miatt csak délutánonként érek rá. Úgy érzem sokat tanultam az elmúlt időszak alatt.
Kifejezetten tetszik, ahogy tanulunk: sokszor játékos formában, ami szerintem sokat segít abban, hogy megjegyezzük a tanultakat. Kapunk házi feladatot, ami még inkább elmélyíti a tanultakat.
Szegedi Zoltán jó tanárnak tartom, érthetően magyaráz, érdekessé teszi az órákat, örömmel tanulom a nyelvet.”

Mária


„A délutáni órák jók, mert délután több szabadidővel rendelkezem, így szívesen járok olasz órára.  Kellemes légkörben folynak az órák. A tanár úr segítőkész és az órák színesen folynak le.”

Ibolya


„ Az olasz tanfolyam nagyon tetszik, örülök, hogy ezt a nyelvet választottam. Az órai időbeosztás számomra optimális, az órai anyagok követhetőek. A tanár úr szimpatikus, érthetően magyaráz, türelmes a hallgatókkal. Sok feladatot kapunk, ami számomra öröm, hiszen otthon is tudok gyakorolni. Elégedett vagyok a tanfolyammal és az oktatással.
Összességében az ismerőseimnek is csak ajánlani tudom, pozitív érzéssel vagyok. Csillagos ötös, amit itt kapok tudásban.”

Mária