Rólunk

 

ÓRIÁSI AKCIÓ A DEBRECENI EURO NYELVISKOLÁBAN!

2019. Január 11-ig 40.000 Ft kedvezményt adunk minden tanfolyamra + 5 ajándék szolgáltatást a képzés mellé!

 

Nyitva tartásunk:

H-P 10:00-18:00


Az EURO Nyelviskola 18évvel ezelőtt azzal a céllal jött létre, hogy az idegen nyelvet tanulni vágyóknak színvonalas mégis megfizethető tanfolyamokat biztosítson a hét hat napján.

Debrecen városában 2011 júniusában nyíltak meg iskolánk kapui, a belváros szívében a Csapó utcán. Az eddig eltelt időszak alatt a cívisváros is megismerkedett az EURO Nyelviskolával, mára a város pezsgő életének részévé vált intézményünk. Meglévő és leendő diákjainknak folyamatos és magas szintű szolgáltatást kínálunk és nyújtunk, valamint folyamatos akciókkal és érdekes programokkal kedveskedünk nekik.

Egyik ilyen jelentős eseményünk a 2011.11.11 és 2011.11.12-én megrendezett nyílt napunk volt, ahol hivatalosan is bemutatkoztunk a nyelvet tanulni vágyóknak, valamint számos érdekes programmal (filmvetítés, érdekes előadások, amerikai reggeli, angol teázás) igyekeztünk kedveskedni nekik, valamint minden kedves hozzánk ellátogató betekintést nyerhetett a debreceni EURO Nyelviskola működésébe, találkozhatott tanárainkkal és a nálunk tanuló diákokkal egyaránt.

December 6-án iskolánkba is ellátogatott a Mikulás, és minden kedves hallgatónknak egy kis ajándékkal köszönte meg szorgalmukat és kitartásukat, ezzel is segítve az általuk kitűzött cél elérését.

Bátran állíthatjuk, hogy a debreceni EURO Nyelviskolában kivételes módon remek tanároktól, családias környezetben, rövid idő alatt biztos nyelvtudást szerezhetnek a hozzánk beiratkozók! Ha meg szeretnél, róla győződni látogass el hozzánk, nézd meg tantermeinket, konzultál tanárainkkal, vagy akár nézz be egy tanórára! Szeretettel várunk a Csapó u. 19-számban lévő EURO Nyelviskolában.

 

Iskolánk arculatának lényegét a gyors és egyben hatékony nyelvtanulás alkotja, hiszen a mai rohanó világban elengedhetetlen a dinamikus fejlődés. A debreceni EURO Nyelviskola éppen ezért preferálja az intenzív és fél intenzív tanfolyamokat, hiszen így csupán fél év és egy év közötti az az időszak mellyel teljesen kezdő szinttől középfokú nyelvvizsga szintre jusson, vagy akár tárgyalóképes nyelvtudást szerezzen.  Ezen dinamika miatt hallgatóink többségét középiskolások, egyetemisták és főiskolások, pályakezdő fiatalok, valamint külföldön munkát keresők alkotják, akik izgalmas kihívásnak tekintik a gyors képzést, a folyamatos számonkérést és ez által a biztos nyelvtudást.

 

Természetesen gondoltunk azon hallgatókra is akik, nem tudják megoldani a heti 25, ill. 10 órás képzést, inkább a hagyományos nyelvoktatást választanák, nekik találtuk ki a 2x4órás normál, ill. az 1x5 órás hétvégi képzéseinket.

Nálunk csakis a hatékony és gyors nyelvtanulásnak van értelme, és hiszünk benne, hogy ez által a legjobb lehetőséget tárjuk hallgatóink elé!

 

 

ONLINE JELENTKEZÉS

Jelentkezés

 

 

ELÉRHETŐSÉGEINK

EURO Nyelviskola Debrecen - Debrecen, Piac u. 32. 2/1.
0670 623-2314

EURO Nyelviskola - a gyors eredmények specialistája!