GY. I. K.

Hova fogok majd órára járni?

 • Debrecenben személyes oktatásra nincs lehetőség, kizárólag budapesti, tantermi órába való online becsatlakozás lehetséges!

Hogyan tudok beiratkozni?

 • - Beiratkozni személyesen 40.000 Ft előleggel vagy teljes tandíjjal lehet hétköznapokon 10:00-18:30 között 1072 Budapest Rákóczi út 12 „A” lph. II/3. szám alatti irodánkban. Amennyiben előleggel iratkozna be, úgy a fennmaradó összeget a tanfolyam indulásának első napjáig tudja rendezni. Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy irodánkban kizárólag készpénzt áll módunkban elfogadni, bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.

  - Online beiratkozás esetén utalással rendezheti a képzés díját, ebben az esetben a beiratkozás teljes tandíjjal lehetséges.

Meddig tudok beiratkozni?

 • A jelentkezést a tanfolyam indulása előtti pénteken zárjuk. Érdemes azonban minél hamarabb jelentkezni, ugyanis a tanfolyamon résztvevők maximális száma 15 fő. Amennyiben a tanfolyam eléri ezt a létszámot, úgy egy másik időpontot tudunk felajánlani Önnek.

Van lehetőség utólag becsatlakozni egy csoportba?

 • Természetesen! Amennyiben van még szabad hely a csoportban, úgy részarányos tandíjjal van lehetőség bármikor becsatlakozni.

Meddig vannak nyitva?

 • Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 10:00 - 18:30 óra között nyitva tart.

Tantermi vagy online oktatás folyik az iskolában?

 • Képzéseink tantermi keretek között indulnak Budapesten, amelybe hiányzás esetén lehetőség van távolról, online módon is becsatlakozni, vagy a teljes tanfolyamot online elvégezni. Valamennyi tantermünk a Rákóczi úton, illetve a Dohány utcában található, belvárosi helyszínen.

Amennyiben jelenléti oktatást választok, később dönthetek az online oktatás mellett?

 • Amennyiben kontakt órás képzésre jelentkezett, azonban úgy dönt, hogy mégis szeretne online részt venni egyes tanórákon, kérjük legyen kedves azt az oktatónak legalább 24 órával előre jelezni, hiszen ő tudja majd a szükséges linket biztosítani a becsatlakozáshoz. Ez azért is fontos, hogy az oktató esetlegesen ne jöjjön be feleslegesen a tanterembe, illetve biztosan legyen nála felszerelés.

Hogyan tudok online csatlakozni?

 • Online tanfolyamra való jelentkezés esetén az oktató a tanfolyam indulását megelőző hétvége folyamán (hétvégi tanfolyam esetén pénteken) felveszi valamennyi hallgatóval a kapcsolatot e-mail formájában. Ekkor elküldi azt is, hogy esetlegesen melyik alkalmazást szükséges telepíteni a tanfolyam indulása előtt. Nincs egységes platformunk, tehát az oktató fog tájékoztatást nyújtani az általa használt programról.

Mikor kapok tájékoztatást a tanfolyam helyszínéről és az oktató személyéről?

 • A tanfolyam indulása előtti szombaton (hétvégi tanfolyam esetén pénteken) legkésőbb küldünk még egy tájékoztató e-mailt a további információkkal kapcsolatban.

Melyik tankönyvet kell beszereznem?

Milyen szintre iratkozzak be?

 • Szintrendszerünket a Közös Európai Referenciakeret (KER) nyelvi szintjeihez igazítottuk (A1-A2-B1-B2-C1-C2). Amennyiben még nem biztos benne, hogy milyen szintre lenne szüksége, úgy a weblapunkon lehetősége van kitölteni egy ingyenes szintfelmérő tesztet. Amennyiben az adott szint túl alacsonynak vagy túl magasnak bizonyulna az Ön számára, úgy van lehetőség szintváltásra díjmentesen. Ebben az esetben egy másik csoportot keresünk Önnek.

Mit tegyek, ha módosítani, halasztani, lemondani szeretnék egy tanfolyamot, vagy esetleg panasszal élnék?

 • Amennyiben bármilyen hivatalos változtatást szeretne tenni szerződésében vagy panaszt szeretne tenni, kérjük minden esetben legyen kedves azt írásban jelezni az alábbi e-mail címen: euro-nyelviskola@euro-nyelviskola.hu Iskolánk legkésőbb 5 munkanapon belül válaszol.

Mi történik akkor, ha nem tudok bemenni valamelyik órára?

 • A hiányzás egyéni felelősség. Amennyiben megoldható, online is van lehetőség becsatlakozni az egyes tanórákba. Ezen kívül tanáraink is segítenek az elmulasztott anyag pótlásában.

Elveszik-e a pénzem, ha valamilyen okból kifolyólag nem tudom lejárni a tanfolyamot?

 • Természetesen nem! Indokolt esetben (betegség, kórházi tartózkodás) ingyenesen, egyéb esetekben halasztási díj ellenében igazolást állítunk ki a fennmaradó órák számáról, és az órák később, megfelelő időpontban, bármelyik tanfolyamunkon lejárhatók. Bármilyen egyéb problémát – pl. ha valaki szintet vagy tanfolyam típust szeretne váltani – rugalmasan kezelünk.

Mi történik, ha valamilyen technikai probléma lépne fel az online oktatás során?

 • Iskolánk a nem megfelelő internetkapcsolat, illetve bármilyen egyéb fellépő technikai probléma miatt elmaradó vagy nem megfelelő minőségben megtartott online órát pótolja vagy megismétli.

Kik tanítanak az EURO Nyelviskolában?

 • Magyar anyanyelvű és anyanyelvi, diplomás nyelvtanárok tanítanak nyelviskolánkban, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek mind a nyelvtanítás, mind a nyelvvizsgákra történő célirányos felkészítés területein. Tanáraink folyamatosan képzik magukat, erre szolgálnak szakmai értekezleteink és továbbképzési programunk is.

Milyen nyelvvizsgát tegyek? Milyen típusú nyelvvizsgára készítenek fel az EURO Nyelviskolában?

 • Nyelviskolánk készséges, jól felkészült dolgozói segíteni fognak, hogy eligazodj a nyelvvizsgák bonyolult rendszerében, és hogy ki tudd választani azt a nyelvvizsga típust, amely számodra a legmegfelelőbb, és egyéni képességeidhez leginkább igazodik. Tanfolyamainkon az ITK ORIGÓ, BME, ECL és Euro nyelvvizsgára készítünk fel, de természetesen más nyelvvizsgák feladataival is találkoznak hallgatóink.

Miért ilyen olcsó a tanfolyam?

 • Üzletpolitikánk az, hogy minél szélesebb kör számára elérhető árú nyelvtanfolyamokat kínáljunk.
+50 óra ajándék