Jelentkezés nyelvtanfolyamra

 

ONLINE JELENTKEZÉS


Jelentkezz most online egy perc alatt a következő űrlap kitöltésével!

A jelentkezést követően munkatársunk 24 órán belül telefonon vagy e-mailen keresztül felveszi veled a kapcsolatot további egyeztetés céljából.

Az online jelentkezés csak jelentkezési szándék, nem számít valós beiratkozásnak!

Debrecenben személyes oktatásra nincs lehetőség, kizárólag budapesti, tantermi órába való online becsatlakozás lehetséges!


Jelentkezési űrlap


Jelentkezési lapunkon található szabályaink:

 1. Az EURO Nyelviskola biztosítja a fenti nyelvi képzést a saját képzési programja szerint
 2. A képzést eredményesen elvégző hallgató megkapja az EURO Nyelviskola nyelvtanfolyamáról kiállított oklevelet, melyen a kurzus szintjének megnevezése és a zárószintfelmérő eredménye kerül feltüntetésre.
 3. Amennyiben a tanuló az órák látogatását elmulasztja az nem jelent mentességet a tanfolyamdíj megfizetése alól, és ez nem ad lehetőséget a már befizetett tanfolyamdíj visszafizetésére.
 4. A nyelvtanfolyam díja nem tartalmazza a kurzuskönyvek árát.
 5. Módosítás a jelentkező részéről:
  A jelentkező a tanfolyam kezdésének időpontját 5 munkanappal a nyelvtanfolyam kezdete előtt a nyelviskolával telefonon történő egyeztetés után legfeljebb két alkalommal maximum két hónappal későbbi időpontra módosíthatja.Amennyiben a jelentkező a tanfolyamot kezdési napjához képest 10 munkanappal korábban visszamondja, úgy a befizetett előleg 5.000.- Ft regisztrációs költség levonásával kerül visszafizetésre, 10 munkanapon belüli tanfolyamlemondás esetén a befizetett összeg nem jár vissza. A tanfolyamkezdési időpont és tanfolyamtípus módosítása nem minősül visszamondásnak.
  Ha a hallgató nem látogatja rendszeresen a tanfolyam óráit, a tandíj nem csökken. A hallgató tanfolyamról való kimaradása esetén másik csoportot biztosítani, vagy a tandíjat visszafizetni nem áll módunkban.
 6. Módosítás az EURO Nyelviskola részéről:
  Amennyiben a nyelvtanfolyam a meghirdetett időpontban nem indul, az EURO Nyelviskola fenntartja a jogot, hogy tanfolyamait legkésőbb 11 munkanapon belül – változatlan feltételek mellett – elindítsa. A befizetett összeget csak abban az esetben fizetjük vissza, ha 11 munkanapon belül nem indul el a tanfolyam. Erre csak azokban az esetekben kerül sor, amennyiben a megadott időpontra nem jelentkezik a tanfolyam elindításához szükséges minimális létszámú hallgató. Csoportjaink minimum 8 főtől indulnak. Az esetlegesen előforduló időpont-módosításért hallgatóink szíves elnézését kérjük.
 7. Ünnepnapokon vagy más indokolt esetben az oktatási rend változásának a jogát a Nyelviskola fenntartja. A Nyelviskola hibájából elmaradt órákat a Nyelviskola pótolja.
  A hallgató észrevételével, panaszával írásban a Nyelviskola vezetéséhez fordulhat.
 8. A nyelvi képzések hibrid ( tantermi + online ) formában kerülnek megtartásra, ez annyit jelent, hogy a tanfolyam alapvetően tantermeinkben zajlik, az online diákjaink pedig online platform segítségével a tantermi órákba kapcsolódnak be.

 


ELÉRHETŐSÉGEINK

EURO Nyelviskola Debrecen - 0670 623-2314

EURO Nyelviskola - a gyors eredmények specialistája!

 

+50 óra ajándék