Bemutatkozunk

Üzenj nekünk

Debrecen városában 2011 júniusában nyílt meg iskolánk kapuja, a belváros szívében a Piac utcán. Az eddig eltelt időszak alatt a cívisváros is megismerkedett az EURO Nyelviskolával, mára a város pezsgő életének részévé váltunk. Meglévő és leendő diákjainknak folyamatos és magas szintű szolgáltatást kínálunk és nyújtunk, valamint folyamatos akciókkal kedveskedünk nekik. Akik jártak már nálunk, jól tudják, hogy első lépésként a mindig vidám és mosolygós Lucával találkoznak, aki iskolánk tanfolyamszervezője. Egy baráti és tájékoztató jellegű beszélgetés során megismer Téged, felméri az igényeidet, és megoldást talál felmerülő problémáidra, és közösen biztosan a legjobb alternatívát találja meg számodra.

Bátran állítjuk, hogy a debreceni EURO Nyelviskolában kivételes módon remek tanároktól, családias környezetben, rövid idő alatt biztos nyelvtudást szerezhetsz! Ha meg szeretnél róla győződni látogass el hozzánk, nézd meg tantermeinket, konzultálj tanárainkkal, vagy akár nézz be egy tanórára! Szeretettel várunk a Piac utca 32-számban lévő EURO Nyelviskolában.

1. Gyere, és tanulj nálunk csoportban!

A hosszú évekre visszanyúló tapasztalataink alapján azt az elvet valljuk, hogy csoportban tanulni nagyon hatékony. Természetesen itt nem 20-30 fős tömegre kell gondolni, hanem 8-14 fős csoportra. Csoportban jó tanulni, ugyanis a csoporttagok más-más megvilágításban látják az adott tananyagot.

2. Hogyan tudsz beiratkozni iskolánkba?

Még az iskolánk ügyfélszolgálatának nyitvatartását is úgy alakítottuk ki, hogy hétköznap be tudj hozzánk jönni. Nincs is annál bosszantóbb minkor szívesen elmennél egy tanfolyamra, de beiratkozásra csak 8-tól 4-ig van lehetőség, ami pont lefedi a munkadiődet, vagy ebben az időszakban még suliban vagy. Mi minden hétköznap 10-től este 6-ig várunk Téged.
Szintfelmérés!
Ez az első lépése a beiratkozásnak. Ezt akár online is megteheted beiratkozás előtt honlapunkon teljesen ingyenesen, vagy gyere be hozzánk és személyesen is kitöltheted. Érdemes 20 percet rászánni, beiratkozásnál is így tervezd az idődet.
Igényfelmérés!
Tudnunk kell, hogy melyik napszakodat szánod rá a nyelvtanulásra és, hogy hetente mennyi időt tusz a tanulásra fordítani. Tanfolyamszervezőnk ebben segítségedre lesz, és mindent meg tudsz majd beszélni vele, hogy biztosan a neked legmegfelelőbb tanfolyamunkon vegyél részt.
Nem kell fejben tartanod a tanfolyamod kezdő dátumát!
Az tanfolyam előtt az ügyfélszolgálatunkról garantáltan értesítünk Téged telefonon vagy sms-ben arról, hogy hol lesz a tanfolyam, ki lesz a tanár, milyen időpontban indul a képzés.

Ha nem tudod melyik tanfolyam mellett dönts, keress minket bizalommal. Segítünk, hogy a számodra legjobb megoldás választd a tanuláshoz!

Az EURO Nyelviskola immáron 22 éve indult Budapesten, 1996 óta van jelen a nyelvoktatás piacán. A 90-es években indultunk amikor szinte minden iskola csak hagyományos képzést indított, mi gyors és hatékony megoldást szerettünk volna nyújtani azoknak a nyelvtanulóknak, akiknek mihamarabb nyelvvizsgára volt szükségük vagy külföldre szerettek volna költözni. Az intenzív tanfolyamainknak óriási sikere volt, így évről-évre nőttünk és egyre többen ajánlottak tovább bennünket. Pici nyelviskolából Budapest egyik legismertebb nyelviskolájává nőttük ki magunkat.

2011-től már nem csak Budapesten, hanem több vidéki városban is megnyitotta kapuit az az Euro Nyelviskola. Jelenleg négy városban szervezünk tanfolyamokat, Budapesten, Szegeden, Pécsett és Debrecenben. Debrecenben mára már a pezsgő cívis élet részévé váltunk. Ügyfélszolgálatunk Debrecen belvárosában található.

Nyelvtanáraink diplomás, tapasztalt, lelkiismeretes és felkészült , akik hosszú ideje erősítik iskolánk jó hírnevét. Tanári garanciát vállalunk oktatóinkra, ezzel is biztosítva diákjaink részére a legmegfelelőbb oktatási színvonalat.

Az EURO Nyelviskola szlogenje: „EURO Nyelviskola - a gyors eredmények specialistája!" Félintenzív és intenzív nyelvtanfolyamainkkal, valamint speciális módszereinkkel arra törekszünk, hogy hamarabb juttassuk el hallgatóinkat a középfokú vagy felsőfokú szintre, mint piaci versenytársaink.

Iskolánk fő profilja a lakossági nyelvtanfolyamok lebonyolítása csoportos oktatás keretében, hat nyelven (angol, német, francia, olasz, spanyol és magyar). Több éves lakossági képzés során szerzett tapasztalatot követően 2013 óta nyitunk a céges oktatási szektor felé, mely során több megrendelést is teljesítettünk, illetve azóta is folyamatos együttműködéseink vannak.

TANÁRGARANCIA: Az Euro Nyelviskolában garantáltan magasan képzett, kiváló tanárok oktatnak. Amennyiben ennek ellenére a csoport mégsem elégedett tanárával, azonnal lecseréljük.

CSOPORTGARANCIA: szakszerű szintfelmérésünk garantálja, hogy hallgatóink tudásszintjüknek megfelelő, homogén csoportokban tanulhatnak. Megfelelő létszámban továbbtanuló csoportjaink együtt maradását biztosítjuk.

ÓRASZÁMGARANCIA: minden esetben pótoljuk az állami és iskolai ünnepek miatt elmaradó órákat.

+50 óra ajándék